Onze groepslessen vinden plaats in de, in 2013 speciaal hiervoor gebouwde, Plus Severijn ruimte.
Wil je deelnemen aan een groepsles? Meld je dan in de fitnessruimte boven, de instructeur komt je dan ophalen. 

 

Kickbag
Zaterdag 10:00 - 10:45 Kickbag is een groepsactiviteit, waarbij ieder voor zich losgaat op een stootzak, onder begeleiding van opzwepende muziek. Je krijgt bokshandschoenen aan en leert allerlei trap- en bokstechnieken. Omdat je tijdens de les rond de stootzak loopt, balans houdt en op hoog tempo 'knokt', is kickbag een complete workout. Tussen de schop- en slasessies door doe je opdrukoefeningen of ga je touwtjespringen en dan na twee of drie minuten ga je weer over op de stootzak. Je bouwt met kickbag een goede conditie op en leert je lichaam gecontroleerd te gebruiken. Nog een voordeel van deze les: je verbrandt er aardig wat vet mee. Ook op mentaal vlak is kickbag een prettige work-out. Je kunt er stress door kwijtraken en meer zelfvertrouwen opbouwen.
    Minimaal 4 personen
Chi neng qigong

Maandag  Maandag  Dinsdag
09:15 - 10:15
18:30 - 19:30
19:30 - 20:30

Qigong vermindert stress en biedt ontspanning voor lichaam en geest. Tijdens het oefenen wordt de energie in het lichaam positief beïnvloed. Voordelen zijn dat het de coördinatie, houding, ademhaling en het evenwicht verbeterd.
     
Rugles
Maandag 10:45 - 11:30 Hierbij wordt het hele lichaam getraind, maar vooral de rug krijgt extra aandacht door mobiliteit en stabiliteitsoefeningen.
     
Bodyshape
Maandag 18:30 - 19:15 Een conditietraining op muziek, waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.
     
Spinning
Maandag 19:30 - 20:15

Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn of haar conditie. Door de muziek wordt je gemotiveerd tot het uiterste te gaan.
    Minimaal 4 personen
 
TRX
Dinsdag 19:00-19:30

TRX is een les waarbij u kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit (sterkte en stevigheid van spieren bij de romp, denk aan buik en onderrug) tegelijkertijd traint door middel van twee banden die aan het plafon hangen. Met TRX traint u niet alleen de grote spiergroepen, maar ook u kleine spiergroepen traint u met TRX. Als er veel spieren tegelijk werken, kost het je lichaam veel energie. Hierdoor traint u met TRX niet alleen u kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit, maar ook nog eens u conditie en vetverbranding. TRX zorgt er voor dat u zich sterker, strakker en mobieler voelt. TRX is dan ook geschikt voor alle doelgroepen, iedereen kan er aan mee doen! 
     
 
Body-Power
Vrijdag 18:45 - 19:45 Met Body-Power train je met gewichten op muziek. 
     
Buiten circuittraining
Vrijdag 8:45 - 9:45 Er worden al (hard)lopend allerlei oefeningen gedaan in de buitenlucht. We gaan de omgeving van Heeten in of blijven op het sportpark en gaan daar een circuittraining doen.
     
Jeugd (12 tot 16 jaar)
Dinsdag 18:00 - 19:00  
Woensdag 18:00 - 19:00  
Donderdag 18:00 - 19:00  
     

Vragen?

Bel ons op 0572 38 17 06