Openingstijden FysioFits Heeten

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag:  15.30-21.00
Donderdag: 12.00-17.00
Vrijdag: 08:00-11:30 

Vergoedingen

Wij krijgen regelmatig vragen over de vergoedingen van onze therapieën. Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig van uw huisarts om naar de fysiotherapeut te kunnen. U kunt dus ook zelf onze hulp inschakelen. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dit heeft als grote voordeel dat wij de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar kunnen sturen.

Aanvullende verzekering
Wanneer u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per zorgverzekering. Bij de intake kunt u met onze fysiotherapeut nagaan hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

Geen eigen risico
De behandeling door de fysiotherapeut wordt nagenoeg altijd vergoed uit uw aanvullende verzekering. Het eigen risico is hierbij niet van toepassing. Deze wordt dan ook niet aangesproken. Dit geldt alleen bij vergoeding vanuit de basisverzekering.

Basisverzekering
In sommige gevallen wordt de behandeling voor fysiotherapie vergoed uit de basisverzekering. Dit geldt voor de behandeling bij kinderen onder de 18 jaar en bij bepaalde aandoeningen.
In de meeste gevallen gaat het om de nabehandeling na een operatie. Onze fysiotherapeuten kunnen u meer vertellen of de behandeling valt onder de basisverzekering of de aanvullende verzekering.

Eerste 20 behandelingen
Wanneer u aanspraak wilt maken op de vergoeding vanuit de basisverzekering, dan worden de eerste 20 behandelingen gedeclareerd via de aanvullende verzekering. Mocht u minder dan 20 behandelingen verzekerd hebben dan krijgt u tot de 20ste behandeling apart een factuur.

Vragen?

Bel ons op 0572 38 17 06