Op 21 maart 1986 is de Stichting Sporthal Heeten opgericht met als doel de bouw en exploitatie van een sporthal in Heeten. In 1988 is de gymzaal van Heeten omgebouwd tot sporthal. De sportzaal biedt ruimte aan alle vormen van sport voor de diverse verenigingen en de basisschool.

In 2011 is er een multifunctionele ruimte aan de sporthal toegevoegd. Deze ruimte biedt nog meer mogelijkheden voor de sporter in Heeten. Waar de sporthal voornamelijk ruimte biedt aan teamsporten, willen we met de multifunctionele ruimte ook aan de behoeften van de individuele sporter tegemoetkomen. De multifunctionele ruimte is op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig voor mensen die moeilijk de trap op kunnen komen. Hierdoor is de ruimte voor iedereen bereikbaar en ook te gebruiken voor revalidatie/blessurebehandeling

In 2013 is er een nieuwe leszaal voor groepslessen bijgebouwd. De zaal is uitgerust met een podium, goede apparatuur voor muziek, van sport tot disco lampen en een duurzaam systeem voor verwarming/ventilatie.

Vragen?

Bel ons op 0572 38 17 06