Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 ONS SPORTCAFE

 

          

Na een uurtje lekker gesport te hebben is het natuurlijk fijn om bij te komen en bij te kletsen in ons sportcafe. Ons cafe is ook te gebruiken in combinatie met een feestje in de zaal, een teambuilding-dag of conferentie. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de fitnessruimte.                                

 

Naast het sportcafe hebben we een grote vergaderruimte. Deze is te verkleinen tot twee kleinere ruimtes.  Hier kunnen teambesprekingen, vergaderingen en cursussen gegeven worden.                                                                                                                                         

Vergaderruimte klein 6 personen
Vergaderruimte groot 12 personen
Vergaderruimte extra groot 30 personen

Voor reserveringen of meer informatie, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Ria Kruiper, beheerder telefoon: 06-21936410

 

DE VERGADERRUIMTES

                                                                           

                       

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Deze activiteiten en/of evenementen vinden binnenkort plaats in de sporthal:

Op dit moment zijn er geen activiteiten bekend.  

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op 21 maart 1986 is de Stichting Sporthal Heeten opgericht met als doel de bouw en exploitatie van een sporthal in Heeten. In 1988 is de gymzaal van Heeten omgebouwd tot sporthal. De sportzaal biedt ruimte aan alle vormen van sport voor de diverse verenigingen en de basisschool.

In 2011 is er een multifunctionele ruimte aan de sporthal toegevoegd. Deze ruimte biedt nog meer mogelijkheden voor de sporter in Heeten. Waar de sporthal voornamelijk ruimte biedt aan teamsporten, willen we met de multifunctionele ruimte ook aan de behoeften van de individuele sporter tegemoetkomen. De multifunctionele ruimte is op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig voor mensen die moeilijk de trap op kunnen komen. Hierdoor is de ruimte voor iedereen bereikbaar en ook te gebruiken voor revalidatie/blessurebehandeling

In 2013 is er een nieuwe leszaal voor groepslessen bijgebouwd. De zaal is uitgerust met een podium, goede apparatuur voor muziek, van sport tot disco lampen en een duurzaam systeem voor verwarming/ventilatie.

Subcategorieën

Vragen?

Bel ons op 0572 38 17 06